Biostimulišući fileri

NOVA GENERACIJA FILERA

ELLANSÉ™ se sad već smatra “game changer” filerom odnosno onim filerom koji menja pravila igre u terapiji podmlađivanja kože. Pored Sculptre, ELLANSÉ™ spade u grupu filera  koji stimuliše telo da stvara svoj sopstveni, novi, visoko kvalitetni kolagen. Ovaj proces se naziva neokolageneza. Dakle ELLANSE Vas u pravom smislu te reči podmlađuje i vraća svežinu Vašoj koži. Kolagen je jedna od važnih struktura Vaše kože koja omogućava održavanje njene čvrstine, elastičnosti  i glatkoće. Vremenom koža gubi svoj prirodni kolagen što vodi opuštanju kože i formiranju bora i prevoja.

ELLANSÉ™ filer menja bazične postavke u načinu na koji lekari obavljaju tretman bora i nadoknađuju izgubljeni volumen. Ovo je jedinstveni filer sa fantastičnim i bezbednim rezultatima u čemu se slaže većina lekara u svetu koji se bave estetskom medicinom.

Verovatno tajna leži u posebnoj strukturi ELLANSÉ™ filera. Primarna komponenta ELLANSÉ™ je polycaprolactone (PCL) u formi potpuno glatkih mikrosfera koje su homogeno suspendovane u carboxymethylcellulose (CMC) kao nosaču gela.

Fantastično je to što se za sve vreme trajanja filera stvara sopstveni novi kolagen (pre svega tip I).

S obzirom da se radi o relativno novom fileru pacijenti su još uvek suzdržani  i ne prihvataju odnos cena/kvalitet, ali Vas uveravamo da se radi o revolucionarnom proizvodu.

Ellanse koriguje srednje duboke do dubokih bora i brazdi i nadoknađuje duboki volumen obraza, slepoočnica, brade, šaka i dr.

ELLANSÉ™ dermalni filer je na raspolaganju u 4 verzije ELLANSÉ™-S (1 godina), ELLANSÉ™-M (2 godine), ELLANSÉ™-L (3 godine), and ELLANSÉ™-E (4 godine).

Sada je na raspolaganju i za šake kao ELLANSÉ™ HANDS-S i ELLANSÉ™ HANDS-M.

 

 • Zahvaljujući optimalnoj viskoznosti i elastičnosti gela, bore i brazde su i neposredno delimično korigovane
 • Nosač gela (suspenzija za mikrosfere) se postepeno resorbuje tokom perioda od nekoliko nedelja nakon tretmana (razlog mogućeg produženog otoka)
 • U isto vreme perfektno glatke mikrosfere PCL stimulišu NEOKOLAGENEZU i postepeno zamenjuju volumen resorbovanog nosača gela. Zbog svojih karakteristika mikrosfere ne bivaju fagocitovane već ih pokriva jedan sloj makrofaga i novi visoko kvalitetni kolagen
 • Ovaj novi kolagen vodi uvećanju volumena mekog tkiva i rezultuje produženom korekcijom i rastućim zadovoljstvom pacijenta
 • Klinički dokazi

  Bezbednost i efikasnost ELLANSÉ™ dermalnog filera je analizirana u prospektivnoj, randomiziranoj studiji koja se odnosila na korekciju nazolabijalnih brazdi.  Rezultati dvogodišnje analize pokazuju da se radi o jedinstvenoj efikasnosti i bezbednosti  ELLANSÉ™ filera i ovi podaci se nalaze u naučnim publikacijama. Sve statističke analize su izvršene od strane  Clinical Research Organization (CRO) Alquest Inc., Minneapolis, USA.

  Ovaj filer proizvodi Aqtis Medical Sinclair iz Utrehta, Holandija.

 • Biostimulišući fileri

  Biostimulišući fileri

 • ELLANSÉ™ serija (S, M, L i E) kombinuje blagodeti trenutnog ispravljanja bora i nabora kao i stimluacije proizvodnje sopstvenog, prirodnog kolagena za lepše, svežije i dugotrajnije rezultate.