Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri – koristimo ih da bismo popunili bore i rekonturirali lice ili druge delove tela (šake, ramena, zadnjicu, listove i dr.).

Hijaluronski fileri su efikasni za remodeliranje jagodica i obraza, bore oko usta, bore od nosa ka ustima, za jedrinu ili eliminaciju zboranosti usana, uvećanje usana ili npr. popunjavanje defekta nosne piramide nakon estetskih operacija, popunjavanje slepoočnica, remodeliranje brade i dr.

Naša ustanova koristi preparate na bazi hijaluronske kiseline različitih brendova sa minimalnim periodom oporavka i fantastičnim efektima. S obzirom da je ovo prirodna supstanca, odnosno da se i normalno nalazi u koži, efekat nije permanentan, ali zato ima najmanje komplikacija, a stimuliše njeno dalje podmlađivanje, što je veoma bitno. Trajne filere kao što su akrilati i silikoni ne koristimo!

Hijaluronska kiselina

 • Hijaluronska kiselina (hijaluronan, hijaluronat ili HA), što je veoma važno, normalno postoji u našem telu i predstavlja polisaharid tj. prirodni šećer. Ova supstanca ima veoma važne funkcije, jer obezbeđuje elastičnost kože, multiplikaciju ćelija i podmazanost zglobova. Vezuje tečnost u hiljadama puta većem volumenu i u relativno dugom periodu održava svoj oblik, pa predstavlja najpoželjniji sastojak mnogih kozmetičkih proizvoda.

  Ne uzrokuje alergiju, niti ima značajne neželjene efekte, s obzirom da je ova supstanca prirodna za naše telo.

  Za maksimalne efekte potrebno je poznavanje različitih tehnika aplikacije, dobro poznavanje anatomije, ali i osećaj za lepo i odmereno.

   

 • Hijaluronski fileri

  Hijaluronski fileri – MKM specijalistička ordinacija
  Hijaluronska kiselina

Pristupom volumetrijske korekcije lica u celini dobijaju se izvanredni rezultati i neophodno je da Vaš lekar odredi koja je zona kritična i primarna za aplikaciju hijaluronskih filera.
S obzirom da poznajemo tehnike hirurške anestezije određenih delova lica, procedure izvodimo maksimalno bezbolno.

Zbog osetljivosti hijaluronskih filera na temperature preko 42 oC, pacijenti treba da se strogo pridržavaju uputstava koje dobiju u našoj ustanovi.

Nakon prvog izvođenja ove procedure može biti potrebna inicijalna korekcija nakon 2-3 nedelje.

Ne čekajte jer efekti su fantastični!

 • CENA HIJALURONSKIH FILERA I TRETMANA FILERIMA

  Svakoj intervenciji prethode besplatne konsultacije. Konsultacije služe da se utvrde ambicije pacijenata, njihove potrebe, želje a pre svega stanje.

  Evaluacijom trenutnog stanja i Vaših ambicija dolazimo do optimalnog tretmana koji će dati najbolje rezultate i biti ekonomski prihvatljiv.

  Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo da nas kontaktirate putem kontakt forme ili putem telefona.

   

  KOLIKO ĆE KOŠTATI TRETMAN HIJALURONSKIM FILERIMA ?

  Cena zavisi od obima intervencije, iskustva i edukovanosti, vremena i truda odvojenog za sprovođenje procedure kao i geografske lokacije ordinacije.
  Dodatni troškovi mogu da obuhvate: troškove anestezije, prepisivanje medikamenata i dr.

 • Hijaluronski fileri

  Ekskluzivna ponuda

  • Remodeliranje jagodica i obraza
  • Bore oko usta
  • Uvećanje usana…

  Zakažite konsultacije sa lekarom


  Zakaži

  1. Before
  2. After
  1. Before
  2. After

VAŽNO! POTREBNO JE FORMIRATI ODREĐENI REDOSLED PROCEDURA I PRAKTIKOVATI REDOVNO ODRŽAVANJE DA BISTE POSTIGLI ALI I ODRŽALI EFEKTE NEGOVANE KOŽE. ŽELIMO DA NAGLASIMO DA NIKAD NIJE KASNO POČETI, SAMO ŠTO ĆE BITI POTREBNO VIŠE PROCEDURA.