Mezoterapija

 • Mezoterapija

  Mezoterapija lica i tela

  Mezoterapija lica podrazumeva specijalne tehnike, kojima se uz pomoć vrlo tankih iglica, aplikuje koktel u ciljani sloj kože. Preparati koji se koriste za mezoterapiju lica mogu biti različiti, a zavise od stanja kože i problema koji se tretira. Za mezoterapiju lica najčešće koristimo preparate na bazi hijaluronske kiseline, vitaminske preparate, vazodilatatore, stimulatore sinteze kolagena, antioksidanse…

 • Cena mezoterapije

  Cena mezoterapije

  Cena mezoterapije najčešće zavisi od sastava i kvaliteta koktela koji se upotrebljava. Veliki broj mezoterapijskih preparata je prisutan na tržištu, pod veoma različitim cenama. Iako najskuplji preparat ne znači nužno i najbolji kvalitet, treba misliti o tome da uspeh tretmana u velikoj meri zavisi od kvaliteta primenjenog preparata.

 • Mezoterapija Beograd

  Mezoterapija u Beogradu

  Mezoterapija je vrlo rasprostranjena metoda podmlađivanja. U Beogradu, tretmane mezoterapije sprovode lekari u mnogim privatnim ordinacijama i klinikama. Da bi mezoterapijski tretman bio uspešan, potrebno je ispoštovati određena pravila:

 • Šta je mezoterapija?

  Mezoterapija je medicinska metoda, koju je započeo 1952. godine eminentni francuski lekar dr Michel Pistor. Decenijama pre toga, pojedini lekari su koristili slične tehnike u lečenju bolnih stanja. Tokom svog rada, lekari su primetli da je kod pacijenata kod kojih je sprovođena mezoterapija, nastalo značajno poboljšanje kvaliteta kože u tretiranim regijama. Tako je počela upotreba mezoterapije u estetske svrhe.