Lipoliza

 • Lipoliza je medicinska metoda koja dovodi do značajnog smanjenja masnih naslaga na licu i telu. Opšta gojaznost nije indikacija za lipolizu, vec lokalizovane masne naslage u tzv. problematičnim zonama kao sto su stomak, ruke, predeo pojasa, bokovi, kolena, podvaljak.

  Pomoću mikroiglica aplikuju se lipolitički kokteli, koji dovode do destrukcije masnih ćelija, čiji se sadržaj zatim procesima metabolizma izbacuje iz tela.

  Takođe, postoje kokteli kojima se zateže koža i mogu se kombinovati sa lipolizom.

  Lipolizi se često podvrgavaju i muškarci, naročito za tretman masnih naslaga u predelu stomaka. Takođe se primenjuje za ksantelazme i lipome.
  Procedura može biti praćena otokom i bolom koji su prolaznog karaktera.

 • Lipoliza

  Lipoliza – MKM specijalistička ordinacija

 • CENA LIPOLIZE I TRETMANA LIPOLITICIMA

  Svakoj intervenciji prethode besplatne konsultacije. Konsultacije služe da se utvrde ambicije pacijenata, njihove potrebe, želje a pre svega stanje. Evaluacijom trenutnog stanja i Vaših ambicija dolazimo do optimalnog tretmana koji će dati najbolje rezultate i biti ekonomski prihvatljiv.

  Cena zavisi od regije koja se tretira, od količine masnih naslaga ali i Vaših želja za postizanjem određenog efekta.

  Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo da nas kontaktirate putem kontakt forme ili putem telefona.

  KOLIKO ĆE KOŠTATI PROCEDURA LIPOLIZE?

  Cena zavisi od obima intervencije, iskustva i edukovanosti, vremena i truda odvojenog za sprovođenje procedure kao i geografske lokacije ordinacije.
  Dodatni troškovi mogu da obuhvate: troškove anestezije, prepisivanje medikamenata i dr.

 • Lipoliza

  Ekskluzivna ponuda


  • Uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga

  Zakažite konsultacije sa lekarom


  Zakaži

VAŽNO! POTREBNO JE FORMIRATI ODREĐENI REDOSLED PROCEDURA I PRAKTIKOVATI REDOVNO ODRŽAVANJE DA BISTE POSTIGLI ALI I ODRŽALI EFEKTE NEGOVANE KOŽE. ŽELIMO DA NAGLASIMO DA NIKAD NIJE KASNO POČETI, SAMO ŠTO ĆE BITI POTREBNO VIŠE PROCEDURA.