Naš tim

 • Marianne Vidojevic

  Prim. Mr Sci. Med. Dr Marianne Vidojević

  — Osnivač MKM specijalističke ordinacije

   

 • Prim. Mr Sci. Med. Dr Marianne Vidojević

  Pošaljite poruku

  Specijalista otorinolaringologije, lekar praktičar estetske medicine, magistar medicinskih nauka, primarijus.

  Završila je Medicinski Fakultet Univerziteta u Beogradu 1995. godine sa prosečnom ocenom 9.39 i ocenom na diplomskom 10.

  1997. godine se zaposlila u KBC Zemun, gde je obavila specijalistički staž iz otorinolaringologije sa obaveznim boravkom od godinu dana na Institutu za uvo grlo i nos KCS. Specijalizaciju je završila 2001. sa ocenom 5 na završnom ispitu.

  Tokom svojih odlazaka na usavršavanje u Holandiji stekla je interesovanje za oblast refluksne bolesti u otorinolaringologiji. Nakon nabavke sofisticirane opreme za dijagnostiku ovog oboljenja počinje intenzivno da se bavi ovom oblašću i 2003. na Medicinskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu brani magistarsku tezu pod nazivom «Učestalost laringo-faringealnog refluksa kog hroničnih inflamatornih stanja i malignih oboljenja larinksa i farinksa» i stiče akademsku titulu Magistra medicinskih nauka.

  Na osnovu rezultata postignutih u oblasti naučnog delovanja, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije dodeljuje joj, 2013.god., titulu Primarijusa.

  Član je Evropske Rinološke Asocijacije, Interameričke asocijacije pedijatrijske otorinolaringologije, Aktiva otologa i neurootologa Srbije i prvi privatnik u istoriji udruženja otorinolaringologa koji je ušao u predsedništvo ORL udruženja Srbije.

  Bavi se i drugim oblastima ORL, kao što su dečja patologija, audiovestibulologija i dr.

  Da bi naši pacijenti bili savremeno dijagnostikovani i lečeni redovno se posećuju kako naši tako i svetski i evropski kongresi, simpozijumi, kursevi i dr. sa kojih lekari poseduju brojne sertifikate.

  Od 2008. godine intenzivno se bavi estetskom medicinom. Obučena je i primenjuje uglavnom sve metode nehirurških metoda ulepšavanja i podmlađivanja od primene filera, botoksa u estetske svrhe kao i kod znojenja raznih delova tela (pazuh, šake, stopala, kod pojačanog mašćenja kose i dr.), među prvima u Srbiji primenjuje PRP (GF) a sada i cPRP, hemijske pilinge, mezoterapiju, lipolizu, mikrodermoabraziju, lipotransfer, mezoniti i dr. U okviru ORL specijalizacije bavi se i malim hirurškim estetskim procedurama koje sprovodi u saradnji sa estetskim hirurgom.

MKM tim:

 • Ljiljana-Stojanovic

  Dr Ljiljana Zdelar Stojanović

  — Lekar opšte prakse, lekar praktičar estetske medicine.

  2004. godine zavšila Medicinski fakultet u Beogradu.

  Među prvima u Srbiji je počela da se bavi mezoterapijom a između ostalog završila je i čuvenu rusku školu mezoterapije ruskog instituta “Martin’ex” (Dr Olga N. Seljanina), kao i edukaciju kod profesora Le Coz-a.

  Tokom godina usavršava se za primenu botoksa, filera, lipolize, faktora rasta (PRP), mezoniti, hemijskih pilinga i drugo.

  Redovno se stručno usavršava posećivanjem aktuelnih edukacija i praćenjem inostrane literature iz oblasti estetske medicine.

   

   

 • Ljiljana

  Dr Ljiljana Banjac

  — Specijalista otorinolaringologije

  Završila medicinski fakultet većim delom u Zagrebu a poslednju godinu u Banja Luci 1989. godine.

  Specijalizaciju završila na Klinici za uvo, grlo i nos i maksilofacijalnu hirurgiju KC Srbije. Specijalistički ispit položila 2000. godine.

  Tokom svog specijalističkog staža usavršavala se na mnogim nivoima kao što su, refluksna bolest u ORL, audiologija, vestibulologija, pedijatrijska ORL.

  Redovno posećuje stručne skupove u zemlji i inostranstvu.

Saradnici:

 • Dr Vlada Aničić, specijalista plastične i estetske hirurgije

  Prof. Dr Milovan Dimitrijević, specijalista maksilofacijalne hirurgije